Mars sista dag i video, ord och bild!

Låg i som bara den igår och var nördig ut i fingerspetsarna!

Efter att tvätten var klar, snarare tiden rann i väg men jag var ändå nöjd med min prestation! Så drog jag, mamma och Emil till stallet!

Ännu en åktur stod på schemat och självklart på bästa Bull! Han om någon vet om att man måste vara försiktig med dyrbar last!

20130401-061538.jpg

20130401-061554.jpg

Emil red med barbacka på Elmer! Vi travade upp och ner för backen och sen halva rakbanan fram och tillbaka! Sen fick det vara nog! Passade på att smyga in tre galoppsprång! Men det kommer dröja innan jag kan sitta ner i sadeln det vill jag lova!

Uffe var i stallet medan vi red och fixade lite! Äntligen funkar lysröret i Frans box och även strålkastaren ute! Skönt att se något igen efter en lång tid i mörker…. Men som någon klok jävel sa – vill man få något gjort får man göra det själv! Börjar tro att det är sant! Iallafall hos oss!

Uffe var inte riktigt klar när vi kom tillbaka så då passade jag på att smörja min utrustning, pimpa upp Elmers träns och byta bett på micklemtränset! Ska nog provrida det idag! Utseendemässigt blev det en fullpoängare! Micklemtränset fick även ett slätt OS pannband på sig som jag tyckte passade bra!

20130401-062409.jpg

När allt det var klart rullade bilen till rosenhill för en crêpes lunch och sedan vidare ut till Liten!

Alltid lika enastående och snäll är hon! Ordentlig rykt, trimmad svan och hovskägg innan vi gav oss av till ridhuset!

Löshoppning stod på schemat! Tänkte att hon kanske behövde skritta över bommarna en gång för att komma ihåg! Jo eller hur!! när jag kom dit linan började höll jag på att tappa henne! Rivstart kallas det! Hon kom mer än väl ihåg vad löshoppning var och hur jävla kul det är!

Galet på hugget for hon fram i ridhuset! Var lite snabb i sin hoppning först så ett nerslag men sedan avslutade hon på topp med en oxer på runt 80 cm!

Kanske ska tillägga att hon var så på hugget att hon nästan hoppade studsen in på 3,75 som oxer… Tur att hon mellanlandade med ett framben iallafall… Tryck och kapacitet är det ju inget fel på och hon har väldigt bra koll på bommarna även om man kan ifrågasätta hinderuppfattningsförmågan när man inte ser skillnad på en studs och en oxer…

20130401-063129.jpg

20130401-063154.jpg
Liten passade även på att träna smalhinder! Det är bra att hon börjar i tid!

20130401-063249.jpg
Liten i högform!

Vi löshoppade även 4 hästar till som alla gjorde stora framsteg och där var helt klart grevinnans Kråkan bäst! Jäklar va lätt hon flög fram!! Kul! Någon gång ska jag hoppa henne uppsutten! Kul!!

Kvällen avslutades med en rejäl fika i stallet och skitsnack innan vi vände hemåt till fastlandet! Åh vad det är mysigt på Torö med Sara och Frida!! ❤

Kvällen blev sen lugn hade velat skritta Frans också men där tog orken slut! Så jag och Emil öppnade det stora påskägget från Uffe! Åt godis, tvättade någon maskin till, Anders kom över och vi fortsatte att snacka skit och ta in hästarna!

I övrigt går jakten jäkligt bra!! Tyvärr har råttarmén tagit en fälla som gisslan men i övrigt levererar fällorna! Halleluja! 5 till är gårdagens fångst!!

20130401-064056.jpg

Så helt klart en bra dag som ni förstår!! Avslutar inlägget med ännu en högkvalitativ videoblogg! Självklart blir det en bättre film på Liten sen när Josse håller i spakarna! 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Lillbullen, Locomotion. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mars sista dag i video, ord och bild!

  1. Jenny skriver:

    hahaha! Skrattar högt när jag läser ”tyvärr har råttarmén tagit en fälla som gisslan” 🙂 🙂 ser en bild framför mej när de händer, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s