Hur mycket som helst händer och ändå ingen blogg

Har varit fullt ös hos TeamFors med två hästar som står med varsitt litet sår så den ena är lite halt och lytt och den andra är nog snart på banan igen.

Detta medförde ju att ingen av grabbarna tränade för Wille i tisdags tyvärr.

Pizzabun gjorde dock sitt livs pass och har nig aldrig gått så bra någonsin!! Var verkligen ett halleluja moment! Hon är verkligen fantastiskt!

Liten har tagit sina första språng uppsuttet och hur svårt var det då? Inte alls! Bara styra och hålla i sig!

Daisy har blivit invigd i pessoaselen och gjort ett jätte fint jobb! Riktigt imponerad! Hon lär dock inte vara lika imponerad i sina bakben idag dagen efter 😉

Liten har varit på treårs test och skött sig fint egentligen fina omdömen men en överraskande 7,5 för skritten! Vilket var kul. En solkatt ställde till det lite i hoppningen tyvärr och Liten blir spänd genom att bli lite opåverkbar och fick hela tiden sträcka sig lite ut. De hade gärna sett att hon tog tag lite med vilket gav betyget 7. Såklart att jag är lite ledsen för det! Men hon fick fin muntlig kritik och väldigt fint omdöme i ridningen så det var kul! Och den där energin och suget vet jag ju finns där så det är inget jag är orolig över!

Vi har även hunnit med en sväng av kolik så det har blivit en natt i stallet! Nu verkar dock läget stabilt vilket känns väldigt lättande! Stort tack till alla som hjälpt till i natt! Och sett till att en klinik stod redo nu på morgonen om det skulle behövas. Skjutsat hem lilla Inez som var med ända in i natten. Gått med stackars prinsessan och funnits som moraliskt stöd och även hållit mig sällskap i natten.

Nu är vi på väg till klinik men då med an annan häst och ett annat ändamål!

Så som sagt det har hänt en hel del! Och jag har haft en hel del att göra! Nu är jag så trött att jag vill kräkas så det blir till att kämpa sig igenom denna dag! Längre rapporter om allt kommer och även bilder!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Lillbullen, Locomotion, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s