Vardagstips. 

På Loviseholm kom jag i kontakt med en helt grym produkt. Nämligen trikems läderolja. 

Den går verkligen att använde på allt! Skydd, utrustning, hästen. Ja precis allt! Och med ett helt grymt resultat. 

Jag har däremot inte sett den hos någon butik och Annelie berättade för mig att det var en beställningsvara. Typiskt kan man tänka! 

Men så idag när jag var på granngården och närmade mig konkursen genom att köpa foder vad tror ni inte stod där på hyllan, en endaste flaska kvar och väntade på mig! Läderoljan såklart! Lyckan är total och jag säger Glad Påsk åt mig själv! 

   

   

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s