Vloggis

Tur att jag lyckas få mamma och Uffe att filma lite just nu när jag inte lyckas få in bilder så bra i bloggen. Jag har helt enkelt blivit en vloggis för tillfället! 

Inledde dagen på ridbanan med att hoppa Bullen lite. Han var sådär idag faktiskt. Lite tråkigt såklart! Men va tusan ingen är väl alltid på topp! Ska bygga upp en studs på typ söndag som han ska få kötta lite på så får vi se! 

Gullbert fick hoppa vattnet också bara får att få göra något lätt också!

Morgondagens tävlingshästar har trimmats på banan och båda var sjukt fina idag med största guldstjärnan till Snork som helt klart var starquality! Hoppas kunna hålla i det även imorgon! 

Lät henne avsluta med att hoppa enbart vattenmattorna vilket hon gjorde utan att blunda! 

Elmer var även han väldigt fin och kändes väldigt ridbar! Även han fick avsluta med att hoppa både vattenmattorna och sedan vårt vattenhinder! Livrädd först såklart. Sen gjorde han det plättlätt! 

Igår red jag ju hela natten lång och Liten fick gå ut i skogen och sedan ut på ängen en stund och kämpa på med massvis av enkla byten! 

Gullbert fick gå ut på galoppbanan och stå 4800 meter. Jobbigt sa både han och jag om än väldigt nyttigt! 

Så ja det är fullt ös med träningen av hästarna kan man säga! Sjukt kul om ni frågar mig! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s