Ett varv Johnnys starka senap kring stjärthålet

Pizzabun har kommit in in sin höstform, alltid den här tiden på året så går hon i mer särklass än någonsin.

Hon har headshaking och är typ som elektrisk i pälsen så bara man nuddar henne med benen runt magen så är man uppe i ljusets hastighet på en millisekund och hon skakar huvudet ca 500 ggr per 30 sekunder så ni förstår ju själva att det är inte helt lätt att manövrera skutan!

Igår blev det hoppträning och det var rätt vilt emellanåt. Hon blir rätt svårriden just den här tiden på året för antingen blir hon ”lugn” och då blir hon tom. Är hon tom vill hon absolut inte hoppa! Har man lite tryck på förvandlas det trycket snabbt till övertryck och då blir det lite för vilt istället!

Hon hoppar ju väldigt bra just nu så det är bara för mig att vänta ut att hon har vant sig vid regn och kyla och börjar andas igen. Tävlingen i helgen kan dock bli väldigt spännande!

IMG_3466.JPG

IMG_3465.JPG

Elmer däremot var cool igår så han skötte sig kalasbra och hoppade väldigt fint och lätt så det var härligt!

Även han ska ju tävla i helgen så perfekt genrep.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s