När det är läge för bussen att köra över en…

Som sagt hoppningen i fredags är under all kritik! Jag kom verkligen tillbaka till mitt gamla jag igen där jag typ inte ens ville till hinderna..

Ingen häst har någonsin hoppat bra backandes. Jag var tydligen tvungen att prova ännu en gång för att verkligen vara säker på den teorin!

Så ja här kommer rundan helt enkelt. De två sämsta sprången har jag klippt bort för att bespara alla den hemska synen!

Inte helt oväntat blir han spänd i bak och det är där nerslagen sedan kommer. Onödigt och jävligt dyr läxa! Gör om och gör rätt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s