Fantastic four

Vilken gårdag! Snö, jävligt kallt, pigga hästar, sol och en kameraman! 

Lyckligt lottad kan man känna och ett helt gäng med magiska bilder! 

Alla hästarna fick lite lättare joggpass då dom inte riktigt vant sig vid så mycket snö än, Elmer la såklart i räcerväxeln ett tag, han blir ju bara 22 så man förstår ju att det spritter lite i benen på en så busunge …

Liten har koncentrationsnivå som är typ 2 mm lång … därefter så måste man ju hitta på något kul … hej och hå! Håll i hatten! 

Fuxarna håller sig ändå relativt tama i förhållande! 

Denna dag bjöd även den på magiskt väder men jävlar i min låda vad kallt!! Man kan säga att allt annat tar lite väl lång tid när det är ca -23 ute och -3,5 i stallet känns som en värmebölja … 

så än har ridningen uteblivit men det enbart för att jag själv håller på att frysa ihjäl! Hästarna däremot är piggare och gladare än någonsin! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s