Ofrivilligt lugn …

Kyla, snö, tö, is, kyla, plusgrader, en salig härlig blandning som är allt annat än bra för en anläggning utan ridhus så skulle man väl kunna säga … 

Så hur mycket jag än vill rida så tar hästarna det lugnt … måste verkligen komma iväg till ridhus och trimma lite men just nu har det blivit långa dagar på jobbet, hästskaran har utökats från 5 hästar till 10 hästar eftersom farmen är ute på turné denna vecka! Det är ju nämligen bruksprov! 


Så Anders och Callesprätt är nere i Skåne medan vi håller ställningarna hemma. 

Till helgen väntar träning när Magnus kommer upp vilket ska bli galet kul! Misstänker att jag kommer ha åt helvete för mycket energi i hästarna dock och med tanke på min statistik i år och att det dessutom är ny månad så känns det som att extra säkerhetsbälte är nödvändigt! 

Härligt att det är så himla ljust på mornarna nu, så fort ridbanan mår bra igen kan man nästan känna att livet börjar närma sig jävligt bra! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s