Woody

Härliga heeeelg! Som började igår med kompishäng i stallet, både mamma och Anndao var med så vi hjälptes åt med allt som hade med stallet att göra. Sedan gick vi upp alla tillsammans till ridhuset.

Mamma linade Liten i pessoasele, Anndao skrittade Elmer barbacka och jag joggade Bullen. Liten var pigg, Elmer var glad och Bullen var mjuk som smör!

Vi bestämde sedan lite hastigt och lustigt att Anndao skulle sova över då Elmer nu ska få medicin 2 ggr om dagen och han är som ni vet inte helt lätt att medicinera så för att jag skulle få hjälp idag på fm så var det den bästa planen.

Anna – Elmer, 1-0.

Så vi hann snabbt in på Coop för att sedan julstöka lite in på småtimmarna. Tror vi bakade fram till runt 01, drack lite glubbel, åt bakad potatis och myste. Jag är ju verkligen ingen mästerkock men är ändå nöjd med mitt dagsverke i köket även om det inte hade gått utan Anndao.

Dagen har som sagts spenderats i stallet med mediciner av Elmer, stallfix och sedan blev det en härlig tur ute i skogen med ett uns trav annars skritt i lite över timmen.

Elmer som fick följa med var lyckligast av dom alla och tyckte att livet var toppen. Att få byta ut boxen och ridhuset mot skogen var det bästa som kunde hända sa han!

Bullen fick röra lite mer på sig ön Elmer helt förståeligt så vi passa de även på att busa och hoppa över en liten stock!

Man tar vad man har och den här stocken var utmärkt!

Medan vi red så var mamma, pappa och Fredde också i stallet och bytte bromsbackar på släpet som behövde fixas. Så nu är även det tipptopp! Härligt!

Jag har nu ätit lite lunch, kollat lite film och bara njutit av ledigheten. Snart ska jag tillbaka till stallet, trimma Liten, mamma ska mocka åt Elmer och han ska få sin medicin omgång två innan det bara blir en härlig kväll i soffan. Har haft huvudvärk i snart 4 dagar så det är nog välbehövligt att bara inte röra på sig alls för en sekund eller två.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s