Hur svårt kan det va?

Såg en artikel på Facebook här om dagen som massor hade delat och det var ett klipp på lite markarbete.

Citerar rakt av från Hippson

Den holländske hoppryttaren Stefan Adamowicz, och hans fina skimmel Zirocco, gör nätsuccé just nu. Klippet med ekipagets gymnastikhoppning på medellinjen har nämligen över en miljon visningar på Facebook – och många av de som kommenterar är rejält ”impade”. Skulle ni lösa detta med era hästar?

Här kan ni se klippet som Hippson la upp

Självklart var jag tvungen att testa! Så jag hivade upp tre hinder på medellinjen i morse och släpade ut Bullen. Ja jag fick nöja mig med tre hinder och hoppa dom åt båda håll för ridbanan räckte inte till och jag var lat! Man är inte as pigg på att bygga hinder så där runt 6 snåret på morgon!

Inga konstigheter, jag kunde rida på både 5 – 5 mellan och 4 – 4! Bra övning och Bullen kändes mjuk och fin! För den som inte tror mig finns bevis på min instagram TeamFors. För er som inte orkar logga in där så kommer ett jävligt mörkt klipp upp här senare men mamma har åkt till landet med telefonen.

Har ni tur kanske jag kan göra om det på typ söndag och kanske kan få Uffe att filma även i dagsljus!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar