Bara döda fiskar följer med strömmen

Och just nu är jag nog en död fisk. Så många frågar. Så få svar. Vad vill jag göra och hur vill jag göra det. 

Underlaget bjuder på styltor från helvetet och då blir det tyvärr lite extra motigt att hålla hästarna i form. Jag är livrädd att de ska vricka sug. Det räcker med en halt häst. Det gör ont i hjärtat så jag vill gråta mig till sömns om kvällarna. Jag önskar så att han ska bli frisk. 

  
Men ja nu är alla utom två träns oljade och renoverade. Snart även alla grimmor. Förbyglarna är redan klara och sen ska sadlarna få sig varsin ordentlig genomgång också. 

Så ja det är så jag fördriver min tid just nu. Ser till att min utrustning är i absoluta toppskick! 

Men det är ju också viktigt så inte att förglömma… 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s