fick lite feeling

kommer fasen inte ifrån att jag tycker att vinrött är en sjukt snygg färg och ännu snyggare typ på miss Liten! Drömma kan man alltid göra ännu mer när det ”bara” är lite drygt två månader kvar till jul …

aw16

Ridbrallor, Equiline – Sanna Nilsson Dressyr
Pannband – Equito
Grimma & Grimskaft – Get the gallop
Jacka, Schabrak & Lindor – Equestrian Stockholm

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s