Sex laxar i en laxask

Helt glömt att säga att även Laxen har skött sig i helgen, blev en tur ut till henne i söndags och lite hoppning stod på schemat. hade fyra lite tittiga hinder uppe som gick att både hoppa var för sig och som en liten bana.

Lax skötte sig galant och vi kunde avsluta med en liten bana felfritt på 10 språng. Vi hoppar bara bebis höjd än så länge såklart och kolsyran går ut rätt så fort, men vi kämpar på och hon har grym attityd och nu ska vi bara jobba på styrka och kondition så kommer det bli kalas bra faktiskt tror jag! Vi får väl se om jag kanske hinner få med henne ut på terrängbanan någon dag också om inte hösten kommer allt för snabbt!

img_8454

Bjuder på en bild från helgen innan och för den nyfikne finns en liten suddig video på min insta, så håll tillgodo!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s