Oldie but Goldie

Forever a winner! Måste ju visa er Elmer och Fridas fantastiska rundor från första helgen i november! Ni kan ju helt bortse från expertkommentatorn på läktaren, det vill säga mig …  Men jag tycker att det är helt okej att få vara lite nervös när man är hästägare 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Oldie but Goldie

  1. Frida skriver:

    Åh, världens bästa häst! Gud så jag saknar er! Kämpar på med mitt jobbande och ses i januari. God jul på er 😘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s