The one and only 

Elmer. Elmer min Elmer. Vilken tävling han gjorde i helgen! Han var verkligen så himla fin från start till mål! Är riktigt nöjd med dressyren, mindre nöjd med poängen. Tycker absolut att han var värd mer 65,75% men smaken är som baken och min bak låg och gungade på 70% strecket.

Elmer10Elmer11IMG_3534IMG_3537IMG_3577IMG_3579IMG_3599IMG_3682IMG_3704

Han följde upp dressyren men en väldigt felfri hoppning även om vi hade lite darr på en bom. Lite klantigt ridet av mig kanske i nerförsbacke men ibland ska man ligga på rätt sida av ribban och det gjorde vi i lördags!

Tycker att han känns väldigt ridbar och inte alls så allanballan som han kan vara även om han går lite högt med huvudet emellanåt men det kommer han nog göra livet ut och det är inget som stör mig så varför försöka ändra?

IMG_3719IMG_3720IMG_3723IMG_3730IMG_3737IMG_3747IMG_3759IMG_3769IMG_3790IMG_3794IMG_3810IMG_3823IMG_3835IMG_3840IMG_3841

Inför gårdagens terräng låg vi på en 5:e placering med 51,4 straff och målet var att behålla dom ända in i mål, vilket vi gjorde och dessutom med 2 sekunder från optimaltiden!

Med det resultatet så klättrade vi upp till en 2:a placering med samma straff som 3:a men med närmare optimaltid! Hade segraren bara ridit en sekund långsammare så hade vi vunnit och jag kan inte låta bli att gräma mig lite även om vi inte kunde ha gjort ett bättre resultat så tycker jag att han var så värd att vinna för han var verkligen så galet fin hela tävlingen igenom!

Fick otroligt mycket beröm hela helgen för att jag hade en så fantastiskt fin häst och ingen trodde på mig när jag sa att han var 22 år. Alltid extra kul när Lena lyfter fram honom från speakertornet och väldigt kul att få fina lovord från tävlingsveterinären!

Och jag kan bara hålla med! Han är fantastisk och den här säsongen har han med mig i sadeln inte kommit hem utan pris en enda gång!

ElmerElmer2Elmer3Elmer4Elmer5Elmer6Elmer7Elmer8

Så tacksam över min fantastiska trotjänare som fortfarande älskar att tävla och visa upp sig och fortfarande levererar på varenda tävling! ❤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s