Förträngt

Man blir snabbt påmind om det man för lite mindre än ett år sedan hade förträngt och önskelistan utökades helt plötsligt igen … det börjar verkligen bli dags att släpa fram klippmaskinen snart igen och ta tag i årets första klippning. 

Än är hästarna väldigt fina i pälsen men snart går det fort ich jag såg på Elmer här om dagen att på honom skulle det inte skada med en klippning iallafall … 

Men min trogna vän genom åren börjar verkligen ha sett sina bästa dagar frågan är inte längre om han kommer gå i graven utan när han går i graven… helt klart jobbigt att inse det! Och hur tråkig utgift? Jag skulle verkligen inte påstå att det är min favorit syssla att klippa hästar även om man alltid är sjukt nöjd efteråt. 

Eller ja kanske inte alltid sjukt nöjd …. 


Men frågorna är ju så många. Vad ska man ha? Vad är bäst? Med sladd? Utan sladd? 

Har ju haft en delaval maskin med sladd som jag har varit sjukt nöjd med så ska man köra en favorit i repris eller ska man gå åå något helt nytt? 

Jag klipper ju inte jätte mycket men hyfsat mycket, tre hästar och ett gäng gånger per år så den måste ändå vara rätt stark. 

Ja som sagt det börjar verkligen bli dags att ta tag i alla dessa frågor. Hade även varit skönt om jag hade hunnit gifta mig med em miljonär också när vi håller på för guldbyxorna har försvunnit någonstans … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s