Miljöträning deluxe

I fredags hade jag och mamma äran att få ha Annelie och SuperMonia som sällskap i ridhuset när Liten skulle rastas.

För Liten var det guld värt med så väl miljöträning som koncentrationsträning. För det är minsann inte helt lätt när man har sällskap av en häst med vagn!

En av Litens svagheter är ju just att hon efter en sisådär 4-5 min utan att det här hänt något skoj måste hitta på något skoj så för henne att bara tuffa på tillsammans med en ”konstig” med tränare för hjärngympa deluxe!

Men hon skötte sig riktigt bra! Och vi kunde sedan både trava och galoppera förbi vagnen, göra skolor och springa på tygeln! Super nyttigt pass för henne och lyxigt för mig att kunna miljöträna så bra hemma!

Annelie var också hur gullig som helat så hon passade på att lära mamma grunderna i kör ung och mamma fick sedan köra SuperMonia själv medan jag red och Annelie krattade kanterna i ridhuset! Kan man bli mer bortskämd? Troligtvis inte!

Så vu hade verkligen en super mysig fredag tillsammans i ridhuset med nyttigträning. Som John Hickey brukar säga, man ska träna under det värsta av förutsättningar det är då man ligger före sina konkurrenter.

Inte för att det här var en hemsk förutsättning för den var absolut bara trevlig men jag tror inte att det är så många av de andra jag tävlar emot som delar ridhus med ett körekipage. Och Liten tyckte absolut inte att det var helt naturligt till en början!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s