Cinderella V

Nu är hon hemma, jag var som sagt inte bara nere i Skåne och umgicks med Malin utan jag var även nere och fick rida Cindy som hon kallas två gånger.

Jag har ju sett sockersöta Cindy sen hon var föl och nu har jag fått äran av familjen Josefsson att förvalta denna lilla diamant 💎

Cinderella är uppfödd av Malins föräldrar nere i Vesslarp och sedan inriden av Malin.

Hon är född 2013 och är efter Sir Oldenburg. Mamma till henne är Malins förra tävlingshäst Munsboro Charcoal.

Cindy ligger lite efter i sin utbildning och är lite mer som en treåring att rida just för dagen men hon är oerhört smart och lyhörd så jag tror helt klart att 2018 kommer bli ett fantastiskt spännande år med henne i stallet!

Hon kom i torsdags och har acklimatiserat sig mycket väl, jag har hunnit rida henne två gånger och hon går nu tillsammans med Liten och Bullen i hagen.

Så som sagt 2018 kommer bli väldigt spännande och jag är otroligt tacksam till alla som har gjort detta möjligt och jag hoppas ju självklart att hon ska bli en strålande stjärna!

Vi kommer rida lite mer intensivt nu under jul när jag så lägligt är ledig för att lära känna varandra lite bättre och sedan hinner vi med en lite lugnare period innan terrängbanorna har tinat fram till våren!

Hoppas ni är lika nyfikna som jag på vad det kommer bli av denna lilla skönhet, min alldeles egna Black Beauty 🖤

Här har ni henne första ridturen hemma, väldigt imponerad av henne som går in och är så avspänd och duktig för vi kanske ska tillägga att detta är typ 5 gången hon är borta från gården i Vesslarp.

Igår passade vi på att skutta lite och det tillsammans med vargavintern som var igår var hon ett uns spändare men lite nykär som man är tycker jag att hon är jätte duktig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s