Duktig mini.

Cindy sköter sig som en stjärna, hon har anpassat sig till flocken och hänger med Gullis och Liten om dagarna.

Hon har lätt sig att gå lös in och ut från hagen. Hon har fått lite kortare rapunzel hår och även om det fortfarande är lite konstigt så är det ändå okej att bli borstad i boxen av både mig, mamma och Anndao.

Här om dagen blev det också ett travpass i ridhuset som gick väldigt bra. Hon fick öva på att trava bommar. Vi hade tre bommar på kvartslinjen som vi repeterade väldigt många gånger.

Är väldigt nöjd med henne och tycker att hon löser uppgifterna hon ställs inför på ett mycket bra sätt.

Hon var en aningen spänd då det dessutom var två till i ridhuset så det fanns mycket att hålla koll på men tycker ändå att hon är väldigt duktig.

Nu har hon haft två vilodagar med enbart hage, borst och hovfix. Så idag är det dags igen för en tur för att fira vår första vecka tillsammans ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s