Vårstädningen är på gång.

Manarna börjar iallafall bli kortare, Gullis är badad och Elmers täcke är tvättat. Så sakta men säkert tar det sig. Och Cindy är ryktad minst 1000 gånger. Just nu något musgrå … men snart är det dags även för henne att få det årliga vårbadet för extra hög glans.

En hel del pill och fix kvar men det är iallafall en början!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s