Gult är allt annat än fult!

Tjat, tjat, tjat! Men den här hösten! Åh vad jag gillar milda plusgrader även om det medför lite lera. Men att rida med öppen jacka i gula höstlöv, kan det bli bättre? Vet att kylan kommit lite nu och igår kväll frös jag faktiskt… Men helgen, så mysig! Elmer fick komma ut på en lättare tur och han verkade helt klart uppskatta det och var taggad till tusen.

Tycker att han har varit lite skruttig, eller ja ni vet iallafall inte tillräckligt bra för att springa i ridhuset mer än när han lösgalopperas. Så det har varit lite vila för honom nu ett tag eller vad man ska säga.

Mycket skritt, vibration, löslongering och lösgalopp, så att få komma ut i skogen var mer än lycka. Haha han stod typ och hoppade i spolspiltan när jag sadlade upp honom. Knäppa älskade Gamlis!

Även om han testade min balans en gång när han såg två människor så var det så mysigt att komma ut bland löven, skritta på stigar i skogen och trava på grusvägar. Hoppas verkligen att grusvägarna får hålla sig mjuka ett tag till så att man iallafall på helgerna kan komma ut lite!

Vardagarna är ju bara att glömma, det är ju verkligen som om någon trycker på lampknappen när klockan blir 16 och det är kolsvart ute… Så himla trist. Och vad trött man blir… Man vill ju typ gå och lägga sig kl 17 helt galet.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s