dan före dopparedan.

Säga vad man vill om en varm december men det är svårt att klaga på mjuka grusvägar att galoppera på! Så idag fick båda hästarna komma ut och galopperna lite i backarna. Himla mysigt och även om det bet lite i fingrarna innan man hade kommit igång så var det så mysigt!

Gullis var först ut och han sköter sig som alltid och fick springa på i ett lite högre tempo för det är ju det jag måste lära mig att rida honom i. Ett högre tempo utan att han blir för stor för mig. Han blir ju lätt lite lång och lite platt för mig och hänger sig lite i framvikt vilket vi måste jobba på att vilja galoppera lite mer i uppförsbacke även när vi är lite vilda.

Cindy däremot hon är lite mera sorten som ser troll absolut överallt så henne vågar man minsann inte trycka på i ett för högt tempo, och å andra sidan så går det inte heller haha.  För hon är lite som en fiolsträng när hon kommer ut. Kan man kanske inte tro när man ser henne på terrängbanan men att rida ut henne hemma är absolut en sport för sig,

Hon slänger sig, hon vänder, hon stannar, hon springer åt okänt håll. Ja listan kan göras lång. Så man är glad bara av att överleva om en säger.

Men bortsett från det var det härligt att låta hästarna komma ut i om än lite grått dagslus och blåsa ur lite efter många sena kvällar i ridhus nu. Även om jag har varit på utebanan iallafall några få gånger. men alldeles för lite mot vad man önskar.

Har lite julträning för Rebecca inbokad med mycket fokus på min sits, vårt nyårslöfte är ju att jag ska sitta spikrakt i sadeln under 2020. Så jag har lite att öva på! Men förutom det så ska jag försöka komma ut så mycket som möjligt med hästarna i skog och mark nu när man är lite ledig och inte bara behöver rida på kvällstid. Så ur den synvinkeln hoppas jag på att det inte fryser på även om frysta hagar har sin charm om man jämför med det uns lera som finns just nu efter en månads ihållande regn …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s