Ut på tur. Aldrig sur.

Avslutade veckan hemma i ett uns av duggregn men bortsett från det fick hästarna komma ut och få lite frisk luft började morgonen med att promenera 30 min med Liten runt galoppbanan. Man hade ju kunnat önska sig en härlig soluppgång men vi fick helt enkelt nöja oss med fyra nyanser av grått och lite stänk från himmelen.

Cindy fick sedan komma ut och jogga lite på grusvägen, vi hade ett uns av tidsnöd så att kalla det uteritt är att ta i. Men däremot så red vi ute. Sä skulle man kunna beskriva det.

Cindy var faktiskt riktigt duktig och kunde springa ha lång och låg utomhus. Det ska gudarna veta inte hör till vanligheterna. Det är ju lite med livet som insats att rida ut hennes annars om en säger. Men nu kunde vi både trava och galoppera med lång hals utan att det kändes som att vi skulle gå skilda vägar.

Gullis fick nöja sig med lite pussar för dagen och efter den något snabba visiten i stallet blev det sedan tåg ner till Göteborg där jag nu ska vara resten av veckan tillsammans med Equito på Göteborg Horse Show. Det ska som alltid bli super kul att ha en hästig helg med mycket folk, snygga produkter, mysiga middagar med equito-gänget och kanske en eller annan fest.

Mamma och Cissi är som alltid världsbäst och tar hand om hästarna hemma som får en lite lugnare vecka nu efter bra jobb och mycket träningar med mest promenader och maskin och rykt.

För er som är i Göteborg – kom och kramas, säg hej och köp något snyggt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s