Och så kom juni.

Maj avslutades verkligen på topp med fint väder och fina hästar. Jag passade på att hoppa lite på hästarna, Gullis lite lätt på lördagen och Cindy ett uns mer på söndagen.

Hinderna är ju nymålade och magiskt fina och nya skärmar och ifyllnader är byggda. Så förut om att man såklart saknar lite tävling så har vi det så fint hemma nu att man absolut inte behöver åka hemifrån.

Hästarna var fina och skötte sig strålande. Gullis hoppar ju fortfarande väldigt lågt. Jag vill bara att han ska göra saker enkelt och avspänt hela tiden. Högt har han ju kunnat hoppa förr så jag är inte så orolig för det. Men gör han det inte avspänt så blir det ju svårt oavsett hur litet hindret är. Men nu börjar han få bra lugn så jag fortsätter bara att jobba därifrån.

Cindy fick göra lite samma lika som uppvärmning med en vattenmatta på volt innan jag sedan hoppade lite linjer och avslutade med en liten bana och till sist höjde jag upp en kombination lite som jag tog några gånger varannan gång från höger och varannan gång från vänster.

Hon kändes väldigt fin och det var väldigt lätt. Lite stark då jag inte hade martingalen på men annars väldigt enkelt.

Vi har sedan haft några mysiga dagar i strålande väder och passat på att åka lite båt och äta middag på en klipphäll innan det var dags för junis första dressyrträning för Rebecca. Apropå båt, sol och klippor. Kan det blir härligare och mer sommar?

Hästarna levererade sedan på träningen, passade på att rida både Gullis och Cindy som båda fick beröm för sin utveckling. Båda travade bättre och Cindy gjorde sitt bästa pass ever.

Då är det svårt att göra annat än att le. Det här är verkligen årets bästa tid! I helgen väntar träning igen men den gång för Lasse men samma duo som ska iväg. Ska bli riktigt roligt. Vi ska rida banhoppning på lördag och sedan blir det terräng igen på söndag.

Nu börjar ju faktiskt snart tävlingarna även dra igång så det ska bli riktigt kul! Spännande att se vart och när vår första start blir men hästarna känns som sagt väldigt fina och dom verkar må bra så det ska verkligen bli jätte kul!

Även Liten är ju snart redo igen vilket ska bli underbart! Hon har ju varit borta ur träning nu ett tag men nu har hon fått en stor tumme upp och grön stämpel att öka träning så dressyr kommer vi nog iallafall kunna komma ut på ganska så snart eller vad man säger och sen hoppas vi att vi hinner med någon fälttävlan såklart innan säsongen är helt över. Hon har för övrigt avslutat maj med uteritter och börjat juni med vattenträningar så hon kämpar på för att snart vara helt tillbaka ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s