En sisådär 350 dagar sen sist.

Tänk att jag nästan ett år kunde hålla mig från att ha markkänning men ja nej det är väl nyttigt att bli påmind då och då så man fortfarande håller sig ödmjuk till sporten. Och ni som har hängt med tänker kanske att jaha vad har svarta faran hittat på nu då? Ja hon har skött sig lysande faktiskt utan boven i dramat den här gången är tro det eller ju Gullis ….

Jag vet ju att Gullis är lite tittig på just vattenmattor och mycket riktigt även denna gång så tittade han till och jag glömde tillfälligt bort att jag är född med ett par ben så jag satt helt enkelt lite framför honom i spagat och ja det resulterade ju i en snygg hjulning av…

Gjorde om och gjorde rätt och ja då gick det ju bra och vi höll ihop resten av passet. Vi har ju så extremt lyxigt hemma så det var en ny bana uppställd med våra nymålade hinder så vad kunde passa bättre inför helgens tävling än att öva på den.

Gullis hade ett ner när vi red igenom banan, det var mer att jag gjorden den klassiska och bara stod i lite lätt sits utan att inverka på ett något kort avstånd och ja då faller ju en bom lätt. Red om den linjen och då gick det ju lysande.

Hoppade sen även banan på Cindy och hon gjorde det lättare än lätt och kändes som ett rymdskepp. Hon var v e r k l i g e n fräsch så jag fick till och med hålla i mig lite någon gång. Så detta var det vi roade oss med i onsdags för att sedan igår följa upp med programträning.

Så igår kom då Rebecca ut igen och för andra veckan i rad så hade vi programträning. Jag har ju insett att jag måste rida program oftare och då har ju jag lyxen att ha en tränade som även är dressyrdomare i min närhet som snällt alltid ställer upp på mig och mina idéer.

Så igår fick då båda hästarna träna och avsluta med att springa igenom programmet som ska ridas i helgen. Och båda hästarna var riktigt fina och känns så fräscha! Även om Cindys två veckor vila kom lite olägligt precis över Åbys fälttävlan så känns det som att hon är ännu bättre nu. Sen kan ju såklart allt hända i helgen nu när hon inte varit ute på så länge men ja jag är riktigt taggad inför helgen och känner mig laddad.

Jag ska ju få tävla 3 veckor i rad nu så livet är verkligen on top. Älskar tävlingslivet och att hästarna känns så pigga, glada och busiga ❤️ Det enda som är trist är att efter dessa tre veckor så är det sen bara 2-3 tävlingar kvar innan säsongen är slut så det här märkliga året har ju gått så himla himla fort på ett så konstigt sätt.

Men nu börjar vi med att fokusera på denna helg som ska tillbringas på Ryttarstadion i Stockholm

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s